Adel Ekvall Halila: "Det som motiverar mig är stora utmaningar och svåra motståndare"
 

Ikväll är det återigen dags för Adel Ekvall Halila att kliva upp i GLORY-ringen.

Adel inleder matchkortet för kvällen, och kommer att ställas mot Kasper Tobberup. De två herrarna skulle mötts under tidigare mästerskap, men så blev inte fallet. Nu är det dags, och uppladdningen har gått bra för Halmstadsonen.
Jag har hållt mig till samma gameplan som jag satt för två månader sedan. Hållt mig till den och tränat för den i alla aspekter, kondition styrka och tekniker. Paragrafridit skiten ur den kan man säga (haha).
För att bibehålla fokus genom hela träningscampet är Adel duktig på att tänka kring sin plan.
Jag dagdrömmer om min plan. När jag vaknar, när jag lägger mig och mesta delen däremellan.
Trots att Adel själv inte var helt nöjd över sin prestation mot Waldemar Weibe under GLORY 29, uppmärksammades han av ägaren för organisationen. Det har gjort honom mer taggad att visa vad han går för, både i denna och kommande matcher. Skillnaden denna gång är att "Sugarrush" kommer att ha en annan bestämdhet och intention. Förväntningarna på matchen är att hans gameplan ska vara tydlig men oundviklig.   Fem snabba med Adel "Sugarrush" Ekvall Halila Att vara i GLORY-ringen känns...fantastiskt och som om jag hör hemma. Mina förebilder är... en kombination av många toppfighters. Men sen jag var liten har det varit gamla k1 Max kungarna. Det som motiverar mig är...stora utmaningar och svåra motståndare. Ju bättre motståndare desto mer taggad blir jag på att slå honom! Mitt mål är... att bli en internationellt erkänd fighter och det guldiga bältet i lightweight-divisionen skiner starkare än de flesta för att det finns så många bra på vägen dit. Någon jag drömmer om att få möta är...den som har bältet när jag väl är där.

Leave A Comment

Please note, comments must be approved before they are published