【Nyhet!】Adel Ekvall Halila vs Youssef Assouik på Honour of The Ring

Adel Ekvall och Youssef Assouik möter varandra i en titelmatch i november på Honour of The Ring.

Den 5e november 2016 går stapeln av för Honour of The Ring och kommer att hålla hus i Århus, Danmark. Idag släpptes en stor nyhet att se fram emot, och det är den kommande matchen mellan Halmstads egna Adel Ekval Halila mot dansken Youssef Assouik. Matchen mellan Adel och Youssef kommer att vara huvudmatchen, där en titel i -71kg (The ring) står på spel. Båda två gjorde Glory World Series debut på Glory 29: Copenhagen med lyckade resultat från båda hållen.

Youssef Assouik har 40-4 i record och är en av Danmarks största talanger. Han är en snabb och explosiv thaiboxare med en lysande karriär framför sig. Han är dansk mästare i thaiboxning samt är WKN champion och ISKA European champion.

Halmstads grabben Adel Ekvall Halila har 45-10 i record med SM-guld, NM-guld och VM-brons i bagaget. Dem kallar han för thaiboxningens egna Zlatan och levererar alltid fina tekniker och snygg thaiboxning när han slåss. Han är även bokad i match först mot Frederik Winther på West Coast Battle i Varberg den 3.e september, där Nordiska WMC-titeln i 72.68 kg står på spel!

Se vad Glory's Head of Talent: Cor Hemmers hade att säga när Adel Ekvall och Youssef Assouik gjorde Glory debut.

Askari Muay Thai Shorts

Askari Muay Thai Shorts

 

 

Leave A Comment

Please note, comments must be approved before they are published