Burim Rama: "Jag vill ta hem titeln till C4 thaiboxning"

Ikväll går svenske Burim Rama upp i GLORY-ringen. Målet är att vinna fyrmannaturneringen som leder till en titelchans i mellanvikt. För att komma till final måste han först ta sig genom Alex Pereira.

 
Uppladdningen har fungerat jättebra. Har tränat stenhårt och jobbat mycket med styrkan också.
Förberedelserna inför en turnering kan skilja sig från föreredelser inför endast en match. Rama tycker att det gäller att vara i den bästa formen någonsin.
Jag har bara försökt att ta allting en nivå högre. Har jobbat smart och hårt.
En titelmatch skulle betyda mycket för Burim. Detta eftersom att det visar att man är den bästa i världen i världens största organisation.
Jag vill ta hem titeln till C4 thaiboxning och visa att även fast vi är från en liten stad så kan vi slå oss upp och bli bäst.
I sin förra GLORY-match ställdes Burim Rama mot Joakim Hägg. Ikväll vill Kristianstadsbon vara mer aggressiv och verkligen övertyga.
Tänker inte lämna några tvivel alls.
Fyra snabba med Burim Rama Mina förebilder är... Mike Tyson, Buakaw och min bror Driton. Det som motiverar mig är...att jaga alla mina drömmar. Leva fullt ut. Mina framtida ambitioner är... att först och främst att bli världsmästare i GLORY. Kunna hålla på med detta länge och leva ett bra liv på det. Någon jag drömmer om att få möta är...Nieky Holzken. Vore kul att möta.

Leave A Comment

Please note, comments must be approved before they are published