Förväntansfulla fighters inför thaiboxning-SM i Göteborg

Fight week är här, vilket innebär att SM i thaiboxning enbart är ett par dagar bort. Det är något alldeles speciellt med detta mästerskap, nämligen att det för första gången arrangeras i Göteborg.

Deltagarna är minst sagt förväntansfulla, och det är många som redan nu hyllar arrangören för sitt arbete. Här är några av fighternas egna ord inför helgens SM:

  

Det kommer bli grymt, många duktiga deltagare och ett grymt arrangemang! Ingen borde missa det! För egen del så vet jag att jag har goda chanser att vinna om jag har rätt dagar och gör det jag ska.

- Joakim Hägg

 

Ser fram emot en riktigt bra gala och det verkar som att arrangörerna verkligen har satsat på SM:et i år. Det är duktiga fighters i varje viktklass så jag förväntar mig en show, från min och alla andras sida  

- Jonathan Zeray, SM Guld 2016/2017

 

Jag har inga andra förväntningar än att jag ska göra mitt bästa i varje sekund, för varje andetag o stund som går ska jag ge mitt absolut bästa. Det är det enda jag kan förvänta av mig själv, för jag vet att när jag når min fullaste kapacitet o fightas så bra jag kan finns det ingenting som kan stoppa mig. SM är bara ett delmål. Jag ska bli den bästa i världen en dag, och för varje stund som går jagar jag det där.

- Nicholas Bryant, SM debutant

 

Jag tror att det kommer bli en av de bästa SM turneringarna som arrangerats med tanken på all tid som lagts ner. Jag har tränat hårt inför detta och känner mig i riktigt bra form. Är riktigt taggad och ser fram emot att visa Sverige vad jag går för!

 - Isra Alshairawi, SM-debutant

 

Detta kommer bli bästa SM någonsin så kom och kolla kära göteborgare för att se mig och goa gubbar fightas i Sveriges skönaste stad! Har ett starkt band med sporten så jag känner mig redo och fokuserad! Bara att köra!!

- Otman Boujrad

 

Jag tror att det kommer bli riktigt grymt! Tror på ännu en nivåhöjning i arrangemang! Just för mig personligen så siktar jag på att ta hem det och inget annat.

-Rodrigo Silva

 

Känns extra roligt att Lingnoi i egenskap av arrangör gjort en sån stor satsning inför SM 2019. Finalerna på Rondo i galaform kommer inte göra publiken besviken! Är förväntansfull och ser naturligtvis fram emot att tävla själv men även att få se mina åtta(!) stycken klubbkamrater i sina respektive viktklasser (7 damer, 2 herrar). Nu när SM för första gången går av stapeln i Göteborg så känns det tomt att Evelina Wikner från FMT inte kan delta i år. Vi har mötts i final de senaste åren och hon är alltid väldigt sportslig vilket gör att det är roligt att mötas.

- Patricia Axling, SM guld 2016/2017/2018


Foto: Donatello Petrini

Leave A Comment

Please note, comments must be approved before they are published