Badr Hari dömdes till 2 år fängelse

by askari October 30, 2015 1 Comment

Badr Hari dömdes till 2 år fängelse

En misshandel som skedde 2012 gjorde att Badr Hari fick 2 år långt fängelse-straff.

Före detta K1- Heavyweight champion Badr Hari har dömts till fängelse efter att ha misshandlat Koen Everink i 2012. I första rättegången fick han domslutet 1 år och 6 månader, men överklagade och fick istället förlängt straff till 2 år. Koen Everink, som är offret, bröt näsan och skadade huvudet vid misshandeln. Han ska även ha brutit ankeln och säger nu att han har förlorat 20% mobiliteten och kan inte spela fotboll längre eller njuta av några aktiviteter. Badr Hari försökte rädda sig själv genom att be om ursäkt och säga vid rättegången att det var en olycka. Domaren däremot tyckte att det lät löjligt att det skulle vara en olycka då Badr Hari är en professionell idrottsman som tävlar i kampsport och borde veta att han är farligare än andra vanliga människor som inte hade kunnat dra på så mycket skador hos en människa.
Badr Hari: “I find it sad to hear what you have to experience. As a sportsman, I understand how much you must suffer as a result. I should never have thrown that punch. I hope that we will again be able to sit with each other and shake hands.”
Everlink tycker dock en ursäkt inte räcker och fick äntligen Badr Hari fälld efter flera rättegångar och överklaganden. Enligt Everlink har Badr Hari aldrig försökt ge en ursäkt personligen eller velat betala sjukhus-kostnader för skadorna. Istället får nu Badr Hari betala 37.000 Euros (cirka 347 045 kr) till Everlink för skadorna. Det är inte första gången Badr Hari hamnar i trubbel. Han ska ha sparkat en nattklubb ägare i huvudet så att han förlorat en tand och brutit käken. Badr Hari har även fastnat på kamera i ett cafe där han har misshandlat hans ex-flickväns bror. Badr Hari ”Bad boy”askari
askari

Author1 Response

DR DREW
DR DREW

October 01, 2018

Vilken jävla lirare Badr Hari är. Men jag tror inte han kommer få så mycket problem i fängelset, med andra fångar iaf. Det gör han nog gott med en semester.

Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Askari Magazine

Nicholas Bryant - Stuck in the mud
Nicholas Bryant - Stuck in the mud

by Youssef Issa December 26, 2019

Read More

[VIDEO] Sandra Godvik vinner i sin debut på ONE FC
[VIDEO] Sandra Godvik vinner i sin debut på ONE FC

by Youssef Issa October 08, 2019

Read More

Sandra Godvik första svenskan att tävla på ONE FC
Sandra Godvik första svenskan att tävla på ONE FC

by Youssef Issa September 21, 2019

Read More