【Fightvideos】Se matcherna från Kunlun Fight 43 med bl.a Sittichai, Artur Kyshenko, Murthel Groenhart

Se matcherna från Kunlun Fight 43

Den 23e april gick stapeln av för Kunlun Fight 43 med bl.a Sittichai Sitsongpeenong, Artur Kyshenko och Murthel Groenhart. Den unga thailändaren Sittichai Sitsongpeenong fortsätter att vinna match efter match och under gårdagens Kunlun Fight 43 tog han hem ännu en fyramanna-turnering. Han slog först ut marockanen Walid Hamid via TKO för att sen vinna över Mohammed Mezouari på poäng. Han har nu kvalificerat sig vidare till Kunlun Fight World Championship (-70kg) final tournament. Det var inte längesen Sittichai var segraren ur en fyramanna-turnering, där sist var på Glory 28:Paris där han slog ut både Marat Grigorian och Davit Kiria under samma kväll. Han har tagit hem hela sju stycken fyramanna-turneringar på det senaste och att gå 2 matcher under loppet av samma kväll verkar inte vara något problem för thailändaren. Andra intressanta matcher under kvällen var ukrainaren Artur Kyshenko som vann över holländaren Murthel Groenhart i en explosiv och jämn match. Det är andra gången dem möts och i första mötet så vann Murthel Groenhart via K.O på K-1 World MAX 2012 . Du kan se matcherna från Kunlun Fight 43 här under.