Mayweather vs. McGregor - De svenska proffsboxarnas predictions

Det har nog inte undgått någon att matchen mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor kommer att bli av.

26 augusti är datumet satt för detta supermöte som otroligt många kampsportsfans har väntat på. Boxaren Floyd Mayweather är obesegrad i sin karriär med 49-0. MMA-fightern Conor McGregor har 21-3 i record, och har varit titelhållare i UFC:s lättvikt och fjäderviktsdivision samtidigt. Svenska boxningsproffs har gett sina predictions inför matchen.
Om Mayweather, mot alla odds går in med mentaliteten om att detta är en riktig boxningsmatch, så kommer han att plocka isär McGregor. Kom ihåg att McGregor inte har erfarenhet av att möta en boxare, ännu mindre att möta världens bästa boxare.  McGregor har aldrig boxat 12 ronder heller så jag ser inte honom klara sig igenom hela matchen. Jag tror att Mayweather går in i matchen seriöst så kommer han att stoppa McGregor väldigt tidigt. TKO i rond 4 om inte Mayweather lallar runt.
 – Anthony Yigit
Jag tror att  Mayweather vinner på TKO i sjätte ronden.  Kommer troligtvis bli en skolning i boxning.  Det som talar för connor är att ett slag alltid kan ändra matchbilden men den chansen är minimal.
 – Ahmed  Rossi
McGregor har ej chans! Det är som att Mayweather möter Zlatan i fotboll. Om det var i MMA som dom möts hade det varit tvärtom. Men detta är väldigt bra för kampsporten runt hela världen så jag supportar kampen. Ska bli väldigt kul o kolla
– Clarence Goyeram
Det kommer bli sommarens stora match. Jag tycker att det är orimligt att tro att McGregor har någon som helst chans. De är ändå mästare i helt olika sporter. Mayweather vinner i 7:e.
– Klara Svensson
Jag tror att Floyd vinner på poäng. Men skulle inte bli förvånad om han stoppar McGregor. Det är en helt annan typ av boxning i boxning än i MMA.
-Oscar Ahlin
Floyd är en av dom bästa boxarna i denna generation och är otroligt bra. För han att möta McGregor som gör sin proffsdebut i en boxningsring tror jag kommer bli enkelt. Jag tror Floyd kommer kunna styra matchen precis som han vill och avsluta mer eller mindre när han vill. Floyd har slagit många duktiga boxare och blivit träffad hårt av riktiga punchers, att tro att McGregor ska kunna klara nåt som Pacquiao, Cotto, De La Hoya (för att nämna några) inte har klarat är att vara lite naiv. Jag är glad ändå att matchen blir av och jag kommer ändå sitta spikat fight night!
- Otto Wallin

Leave A Comment

Please note, comments must be approved before they are published