Petrosyan och Roosmalen har fått motståndare till Glory 25

Giorgio Petrosyan gör en comeback i GLORY och får möta en hungrig kanadensare vid namn Josh Jauncey och Robin van Roosmalen får möta thailändaren Sittichai Sitsongpeenong.

Glory kommer återigen besöka Italien, Monza den 6e november 2015 med Giorgio Petrosyan i spetsen tillsammans med Robin van Roosmalen och Sittichai Sitsongpeenong på main cardet.

Det har gått ett år sedan Giorgio Petrosyan(79-2) tävlade i Glory efter hans förlust mot Andy Ristie. Han blev knockad av en uppercut i semifinalen under Lightweight World Championship Tournament. Andy Ristie chockade världen efter att ha vunnit mot ”The Doctor” som ansågs vara ofelbar. Efter ett år vila efter matchen gick han tre matcher och har vunnit samtliga, inklusive mot tyske Enriko Kehl. Senast mötte han Xu Yan som han knockade med ett vasst knä under tredje ronden. Vi hade hoppats att det skulle bli en rematch mot Ristie, men tyvärr så kommer det inte hända på ett tag då Andy Risties tränare är avstängd av ISKA och Andy Ristie vägrar att slåss under ISKA utan hans tränare. Men Glory har gett Petrosyan en ny motståndare och det är Josh Jauncey. Josh Jauncey slåss i ortodox stil och väger 70 KG med 23-5 i rekord. Han har 4 vinster och 1 förlust under GLORY's namn och knockade senast Coulibaly Djime på Glory 22. Sen så har vi Robin van Roosmalen som kommer få försvara sin titel mot Sittichai Sitsongpeenong Roosmalen är en av Hollands mest kända fighter. Han slåss i 70 KG klassen och har ortodox stance. I Glory har han 10-2 och totalt 34-6, med vinster mot Andy Ristie, Davit Kiria, Dzhabar Askerov m.fl. i bagaget. Sittichai Sitsongpeenong är en legend från Thailand och har 100-28 i rekord. Han gick sin första match när han var 11 år gammal och har vinster mot namn som Davit Kiria, Jordan Watson, Fabio Pinca m.fl Kommer bli en grym gala att se fram emot! Resterande fightcard kommer komma upp så småning om här på Askari.

Leave A Comment