Kenny Hong vs Nico Carillo på Lion Fight 59
Lion Fight Promotions släpper ny topp match på kommande galan i Göteborg

De lovande talangerna Kenny Hong från Halmstad Muay Thai och Nico Carillo från Skottland är bekräftade för underkortet på Lion Fight 59 i Göteborg.

Kenny Hong från Halmstad Muay Thai startade sin thaiboxnings-karriär som ung och vann junior SM i thaiboxning när han var 17 år gammal. Har har efter det samlat på sig 2 SM-silver som senior och ett VM-brons. Han är idag 22 år gammal och har ett match facit på 17 vinster varav 5 förluster och 1 draw.  Nu närmast väntar avresa till Bangkok för att representera svenska landslaget på IFMA World Championship i Bangkok den 19:e Juli.

”Jag har utvecklats otroligt mycket de senaste åren, både fysiskt och mentalt. Hemma på Halmstad Muay Thai så har jag grymma coacher och de bästa sparringpartners man kan tänka sig. Jag är väl förberedd och jag ser fram emot att möta Nico” - Kenny Hong

Kenny Hong's motståndare är ingen mindre än den skotska talangen Nico Carillo. Nico Carillo (14W-3L-1D) startade sin thaiboxnings karriär ung precis som Kenny och har samlat på sig meriter som junior och anses kunna bli ett av de stora namnen i framtiden och har segrar över flertalet tuffa namn. Nu senast besegrade han Enfusion fightern Joao Fransisco och har även en vinst mot den spanske Enfusion fightern Alex Dass Rey. 

"31st August I will shake Gothenburg, Kenny Hong I will put you away in 2." - Nico Carillo

Lion Fight 59 går av stapeln den 31/8 på Kooperativet i Göteborg och biljetter till galan hittar ni
här, https://bit.ly/2XEY0PH

Leave A Comment

Please note, comments must be approved before they are published