[VIDEO] Sandra Godvik vinner i sin debut på ONE FC

Den 5e oktober tävlade Sandra Godvik på ONE Warrior Series 8 i Tokyo, Japan och kammade hem en vinst mot en stark japanska

Sandra Godvik blev den första svenskan någonsin att tävla i ONE FC med MMA handskar med fulla thaiboxnings-regler. Hon mötte japanskan Ayaka “Little Tiger” Miyauchi som oxå gjorde sin debut på ONE FC och är sedan tidigare är flerfaldig världsmästare i flera organisationer, bl.a WMC och WBC.

Sandra vann matchen på enhälligt domslut efter 3 ronders krig. Japanskan började väldigt aggressivt och fick in några bra svep, men ungefär efter halva första ronden så hittade Sandra sin distans och rytm och kände att hon hade full kontroll över matchen, där hon flera gånger var nära på att avsluta henne.

Både Sandra och Ayaka krigade på alla tre ronder och blev belönade med en fight-bonus för att deras match var så underhållande.

"Då hon har världsmästar titlar i både WMC, WBC och W.M.P.F så känns det sjukt stort att vinna över henne på hennes hemmaplan. Det sista en av promotorns sa till mig innan jag lämnade arenan var att ”vi ses snart igen”. Så förhoppningsvis har jag en ny match i ONE"

 

Leave A Comment

Please note, comments must be approved before they are published