Wittaya ”Fluk” Thawinprai vs Richie Addo på Lion Fight 59
Wittaya ”Fluk” Thawinprai vs Richie Addo på Lion Fight 59

Idag släpptes ytterligare en match inför Lion Fights kommande gala i Göteborg den 31:e augusti. Det är en internationell matchning mellan Wittaya ”Fluk” Thawinprai från Thailand som ställs mot Richie Addo från Danmark.

Biljetter till galan finns att köpa här

22-årige Fluk har över 80 matcher i bagaget och har slagits på flera av de största arenorna i Thailand. För ca 4 år sedan flyttade han till Stockholm där han tränar och tävlar för 5 Star Muay Thai. Han kunde senast ses gå match, på Champions Fight Night i Halmstad, mot norrmannen Simon Santana i en väldigt jämn match om den skandinaviska WBC titeln. En match som många i efterhand menar att Fluk vann, dock fick han notera en förlust via domslut. Nu är han tillbaka i ringen igen och hungrigare än någonsin på revansch.

”Jag lovar att ge publiken en riktigt bra show” - Fluk

Den karismatiske Richie Addo från Danmark är en spännande fighter med glimten i ögat. Med ett record på 10-3 är dansken den med minst erfarenhet mellan de två. Han tvekade dock inte en sekund med att tacka ja till matchen. Med sin atletiska fysik och explosivitet är han en fighter som kan överraska när man minst anar. Senast han slogs i Sverige var på Gladiatorspelen tidigare i år där han vann via TKO mot Seif Aldaffai från Tullinge Muay Thai. I skrivandes stund befinner Addo sig i Thailand där han också kommer att ha sitt camp inför matchen.

”Att Lion Fight kommer till Sverige är verkligen speciellt. Jag är bara glad och tacksam över att få en sån här stor möjlighet. Jag älskar muay thai och vill ta alla möjligheter jag kan få till att fortsätta utmana mig själv” - Richie Addo

Detta är det fjärde matchsläppet för Lion Fight 59 och arrangörerna har lovat att fler spännande nyheter kommer att släppas under denna veckan.

Sedan tidigare bekräftade matcher:

Amy Pirnie (Skottland) vs Lommanee W. Santai (Thailand)

Otman Boujrad, Fighter Muay Thai vs Jonathan Larsson, Tullinge Muay Thai

Joakim Hägg, Göteborgs Muay Thai vs Andreas Iversen, Nak Muay (Norge)

Biljetter till galan finns att köpa här

Leave A Comment

Please note, comments must be approved before they are published